/ Naujienos

LIKO TIK MĖNUO TEIKTI PARAIŠKAS PAGAL PRIEMONĘ „NAUJOS GALIMYBĖS“

Liko tik mėnuo norintiems teikti paraiškas pagal priemonės „Naujos galimybės“ antrąjį kvietimą. Paskutinė paraiškų teikimo diena – 2010 m. gruodžio 27 d. 17.00 val.

Priemonės „Naujos galimybės“ antrajam kvietimui yra skirta 50 mln. Lt iš 2007-2013 m. Europos Sąjungos struktūrinės paramos lėšų. Šiuo metu yra gautos 32 paraiškos už 2,8 mln. litų.

Priemonės „Naujos galimybės“ tikslas yra padidinti įmonių produktyvumą, o jos lėšomis bus finansuojamos įmonės ir jų produkcijos pristatymas užsienyje vykstančiose tarptautinėse parodose, kontaktų mugėse, verslo misijose (kūrybinių industrijų atveju papildomai ekspozicijose, festivaliuose, madų šou), įskaitant pristatymams reikalingos rinkodaros medžiagos parengimas. Be to, bus finansuojamas gaminių, kuriuos planuojama eksportuoti, sertifikavimas.

Galimi pareiškėjai – privatūs juridiniai asmenys, kurių metinės pajamos atsispindi paskutinių finansinių metų patvirtintuose finansinės atskaitomybės dokumentuose. Įmonės pajamos turi būti ne mažesnės kaip 500 tūkst. litų, o bendrų pardavimų struktūroje, ne mažiau kaip 50 procentų turi sudaryti pačių pareiškėjų pagamintos produkcijos (suteiktų paslaugų) pardavimai.

 

Informacijos šaltinis: www.lvpa.lt